FIFA 18 (PS4) Μεγαλύτερη προβολή

FIFA 18 (PS4)

Tο EA SPORTS FIFA 18 φέρνει τον εικονικό κόσμο πολύ πιο κοντά στον πραγματικό! 

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Τιμή στο κατάστημα
43,89 €

39,90 €

 
Με την ισχύ της Frostbite
Εστιάζοντας στην καινοτομία για την απόδοση της ρεαλιστικής δράσης, νέων ποδοσφαιρικών κόσμων και το βάθος των χαρακτήρων, η μηχανή Frostbite στην οποία βασίζεται το παιχνίδι καθιστά τα όρια μεταξύ εικονικού και πραγματικού κόσμου ακόμα πιο δυσδιάκριτα. Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνικές σκίασης (shadowing) και απόφραξης φωτός (occlusion) σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στον κινηματογράφο, προκειμένου να βελτιώσει τον τρόπο που αποδίδονται στην οθόνη τόσο οι χαρακτήρες όσο και, η παρουσίαση της όλης εμπειρίας στο γήπεδο, το FIFA 18 καταφέρνει να υλοποιήσει την πιο καλαίσθητη, ρεαλιστική και αυθεντική προσομοίωση ποδοσφαίρου στα χρονικά.
 


Χειρισμός παίκτη
 
·          Τεχνολογία Real Player Motion Technology: Το εντελώς νέο αυτό σύστημα απόδοσης κίνησης (animation) αξιοποιεί τεχνικές αντιστοίχισης τροχιάς θέσεων (pose trajectory matching) σε κάθε καρέ, προκειμένου να υλοποιήσει το πιο άμεσο και ομαλό gameplay της σειράς έως τώρα. Οι νέες τεχνικές καταγραφής κίνησης (motion capture) και μεταβολής κίνησης καρέ-καρέ διασφαλίζουν την ακριβή και αυθεντική αναπαράσταση ποδοσφαίρου. Η τεχνολογία Real Player Motion είναι ο καταλύτης για αυξημένη πιστότητα στην απόδοση της κίνησης κάθε παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, εκτοξεύοντας την αυθεντικότητα σε άλλο επίπεδο.   
 
·          Προσωπικότητα παίκτη: Έξι νέοι αρχετυπικοί χαρακτήρες και νέα τεχνολογία «αποτύπωσης» παικτών διαφοροποιούν τους παίκτες στο γήπεδο, για να τους προσδώσουν τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, κινήσεις, διαστάσεις και ιδιότητες που ανταποκρίνονται στον πραγματικό κόσμο, δίνουν υπόσταση στον τρόπο που κινείται ο παίκτης, επιτρέποντάς σας να βιώνετε τις πραγματικές τάσεις των καλύτερων παικτών του κόσμου. Το χαρακτηριστικό σπριντ του Ronaldo, οι μοναδικές στροφές του Sterling, και οι χαρακτηριστική κίνηση του βραχίονα του Robben, όλα είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμα στο FIFA 18.
 
·          Αναβαθμισμένο, βελτιωμένο ντριμπλάρισμα: Στο FIFA 18, θα τρέχετε προς τους αμυντικούς με την πεποίθηση ότι οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση στη στιγμή. Η νέα μηχανική στο σύστημα ντρίμπλας δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αντιδρούν πιο δημιουργικά σε φάσεις παίκτη προς παίκτη. Κάντε πιο συγκεκριμένες κινήσεις με την μπάλα, πιο κλειστές στροφές και εξαπολύστε τις επιθέσεις σας πιο δυναμικά από ποτέ.
o    Άμεση απόκριση: Δημιουργικές δεξιότητες στον χειρισμό της μπάλας, επαφές και «τσιμπήματα» βάσει της κατάστασης που βρίσκεστε τη δεδομένη στιγμή, αλλά και μια αναθεωρημένη μηχανική του συστήματος ελέγχου ντρίμπλας, παρέχουν στον παίκτη νέες επιλογές όταν στήνουν τις επιθέσεις τους σε περιορισμένο χώρο. Αλλάξτε κατεύθυνση εύκολα και νιώστε τον παίκτη σας να ανταποκρίνεται όταν ξεφεύγετε από έναν αμυντικό που επιχειρεί τάκλιν με προβολή.
o    Εκρηκτικές αντιδράσεις: Αυθεντικά και δυναμικά animation βάσει ταχύτητας σας επιτρέπουν να περνάτε πιο άμεσα από ελεγχόμενα «τσιμπήματα», σε ταχύτατα σπριντ.
 


Στυλ και τοποθέτηση ομάδας
 
·          Νέα τοποθέτηση παικτών: Διαθέτοντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, οι συμπαίκτες σας εξετάζουν όσα διαδραματίζονται εντός του γηπέδου και αντιδρούν αναλόγως: ορμώντας μπροστά σε συντονισμό ή παίρνοντας τις κατάλληλες θέσεις για να παράσχουν σταθερή υποστήριξη στις επιθέσεις σας. Το νέο σύστημα τοποθέτησης παικτών σας παρέχει ένα ισορροπημένο και ανεπτυγμένο πεδίο δράσης στο γήπεδο, με περισσότερες ευκαιρίες σε χρόνο και χώρο για να «διαβάσετε» το παιχνίδι.
 
·          Στυλ ομάδων: Με ένα προηγμένο σετ αυθεντικών στυλ παιχνιδιού που αντιστοιχούν σε αρκετές ομάδες, οι πιο αναγνωρισμένες τακτικές και συστήματα βρίσκουν τη θέση τους στα γήπεδα του FIFA 18: η τεχνητή νοημοσύνη (AI) του παιχνιδιού θα κάνει άμεσα αισθητό στον παίκτη το τίκι τάκα κάποιων από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ή το έντονο πρεσάρισμα των ομάδων της Premier League. Νιώστε τη διαφορά μεταξύ αμυντικής και επιθετικής προσέγγισης, κάθε φορά που επιλέγετε μια νέα ομάδα ή αντίπαλο.
 
·          Δυναμικό σύστημα άμεσων αλλαγών: Το νέο σύστημα αλλαγών που βασίζεται στα τρέχοντα δεδομένα του εκάστοτε αγώνα επιτρέπει στους παίκτες να προχωρούν εύκολα σε αλλαγές, χωρίς να διακόπτουν το παιχνίδι. Είτε πρόκειται για κάποια χαμένη ευκαιρία είτε για κάποια επιβεβλημένη αντίδραση σε κάποιο τέρμα που παραχωρήσατε στον αντίπαλο, μπορείτε να αποφασίσετε στη στιγμή εάν κάποια αλλαγή προκρίνεται ως αναγκαία, χωρίς καν να επισκεφτείτε το μενού.
 


Αυθεντική, ρεαλιστική ατμόσφαιρα
 
·          Tοπική ατμόσφαιρα: Αυθεντική θέση του ήλιου, διαφοροποίηση ατμοσφαιρικών συνθηκών κινηματογραφικής ποιότητας, χαρακτηριστικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, αυθεντικά «παράθυρα» ζωντανής μετάδοσης σε La Liga and MLS, σκουπίδια στον αγωνιστικό χώρο, συγκεκριμένα πανό ανάλογα την ομάδα και το γήπεδο, σχολιασμός που προσαρμόζεται ανάλογα με τα τεκταινόμενα, καθώς και διαφοροποιήσεις στην ποιότητα του γκαζόν, όλα μαζί συντελούν σε μια εμπειρία ποδοσφαίρου που αποδίδεται πιο ρεαλιστικά από ποτέ, στο νέο FIFA 18.
 
·          Δυναμικό πλήθος θεατών σε υψηλή ευκρίνεια: Εντελώς νέες μεμονωμένες αντιδράσεις πλήθους και και περισσότεροι τοπικά συνθήματα κερκίδας, για να παίρνετε κουράγιο από την ενέργεια των οπαδών σας. Ακούστε την κερκίδα να πάλλεται σε αυξανόμενη ένταση καθώς ακούγονται αυθεντικά συνθήματα την ώρα της επίθεσή σας, δείτε και ακούστε το κοινό να ξεσπάει ρεαλιστικά σε πανηγυρισμούς όταν σκοράρετε κι ακόμα αλληλεπιδράστε μαζί του.
 
Δραματικές στιγμές
 
·          Θαυμαστά γκολ: Νέα animation για τις φάσεις δράσης και τις τελικές φάσεις ξεκλειδώνουν πιο ομαλά σουτ και κεφαλιές, τα οποία συνδυάζονται και αυξάνουν τις δυνατότητες για πιο θεαματική ολοκλήρωση των φάσεων. Η προσωπικότητα παίκτη διασφαλίζει ότι οι ήρωες του παιχνιδιού θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στις πιο κρίσιμες στιγμές, επιχειρώντας να σκοράρουν πιο συχνά στα υψηλότερα επίπεδα.
·          Νέος χειρισμός διεισδύσεων: Ο εντελώς νέος τρόπος χειρισμού των διεισδύσεων παρέχει στον παίκτη μια πλειάδα επιλογών για να σκοράρει, δημιουργώντας δυναμικές ευκαιρίες στην επίθεση. Καταιγιστικές επιθέσεις, ψηλοκρεμαστές μπαλιές και διείσδυση με διασταυρούμενες πάσες, αυξάνουν τις ευκαιρίες ολοκλήρωσης της φάσης και δίνουν την δυνατότητα ακριβούς επιλογής του επιθετικού παίκτη.THE JOURNEY: HUNTER RETURNS

 
Η παγκόσμια διοργάνωση σάς ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, καθώς ο Alex Hunter επιστρέφει μαζί με ένα καστ αστέρων του ποδοσφαίρου, όπως ο Cristiano Ronaldo και άλλοι Ευρωπαίοι αστέρες. Μετά από μια συναρπαστική πρώτη σεζόν στην Premier League, ο Hunter κερδίζει αναγνώριση από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο και είναι πρόθυμος να εξερευνήσει κάθε πιθανή επιλογή που του προκύπτει. Αισθάνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, το μέλλον του είναι λαμπρό και όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν….αλλά η ζωή με το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντοτε δίκαιη.
 
Περιήγηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου Από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα στη Βραζιλία έως ένα προκαταρκτικό τουρνουά στο Los Angeles, ο Alex Hunter  βιώνει ποικίλες ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε ένα πραγματικά παγκόσμιας έκτασης ταξίδι.
 
Περισσότερα κίνητρα για παιχνίδι: Βραχυπρόθεσμοι, τμηματικοί στόχοι, παρέχουν στον Alex Hunter περισσότερα κίνητρα για να παίξει καθώς διάγει τη δεύτερη περίοδο μιας ακμάζουσας καριέρας.
 
Ένα καστ αστέρων: Ο Cristiano Ronaldo ηγείται μιας εκλεκτής ομάδας κορυφαίων, καθώς και νέων, ποικίλων χαρακτήρων, του ποδοσφαίρου σε ένα καστ αστέρων αντάξιο της συνέχειας μιας τόσο επιτυχημένης σειράς.
 
Αποφάσεις με αντίκτυπο: Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγαλύτερες και πιο δύσκολες επιλογές που θα αλλάξουν την ιστορία με μακροπρόθεσμες συνέπειες.  Διαμορφώστε την ιστορία του The Journey με τον δικό σας προσωπικό τρόπο, παίρνοντας αποφάσεις που καθορίζουν την καριέρα του Alex Hunter και επηρεάζουν τις σχέσεις με άλλους χαρακτήρες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου
 
Ο δικός σας Alex Hunter: Διαμορφώστε την προσωπική εμφάνιση του Alex Hunter, όπως κόμμωση, τατουάζ και ενδυμασία, μέσα από μια σειρά επιλογών. Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε εάν ο Alex θα είναι δεξιοπόδαρος ή αριστεροπόδαρος, ώστε να ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό ύφος παιχνιδιού.
 
Παιχνίδι για πολλούς παίκτες σε τοπικό δίκτυο (Local Multiplayer): Παίξτε το The Journey ως ομάδα μέσω τοπικού multiplayer και βιώστε τη δράση στο γήπεδο με τους φίλους σας. 
 
Νέοι χαρακτήρες που μπορείτε να παίξετε: Οι παίκτες έχουν, πλέον, την επιλογή να βιώσουν σύντομες, αυτόνομες ιστορίες με νέους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν και που ο Alex συναντά σε όλη την πορεία του στο The Journey.  
 
 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: