Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Xiaomi Soocas Sonic X3U Λευκό

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

49,00 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Alert me when price drops

Η οδοντόβουρτσα αυτή είναι κατάλληλη για την διατήρηση της υγείας της οδοντοστοιχίας μας.

Λειτουργία:

  • Προσφέρει υψηλής συχνότητας δόνηση και μεγάλη ισχύ. Η ισχύς μεταδίδεται αποτελεσματικά στην κεφαλή καθαρισμού, διασφαλίζοντας πως η οδοντόβουρτσα βρίσκεται πάντα σε υψηλή ένταση, ακόμα και όταν η κεφαλή εφαρμόζει επάνω στα δόντια. Ουσιαστικά, η ισχύς της συσκευής ωθεί το νερό και τον αφρό της οδοντόπαστας στο στόμα, προκειμένου να εισέλθει σωστά στο οδοντικό κενό, απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας την οδοντική πλάκα.
  • Διαθέτει 4 λειτουργίες βουρτσίσματος. Πατήστε το κουμπί power για να αλλάξετε λειτουργίες, από την Τυπική λειτουργία στην Ήπια ή στην Αγαπημένη. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη λειτουργία καθαρισμού, προκειμένου να τη φέρετε στα μέτρα των καθημερινών απαιτήσεών σας (χρόνος βουρτσίσματος, ένταση βουρτσίσματος και άλλες λειτουργίες). Επιπλέον, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λειτουργία, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις βουρτσίσματος.
  • Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας μπορούν να ανιχνεύσουν τις κινήσεις βουρτσίσματος, να παρακολουθήσουν 6 περιοχές βουρτσίσματος και τον χρόνο παραμονής σε αυτές. Συνδέστε την οδοντόβουρτσα με το App, ώστε να αναγνωρίζει τον ρυθμό κάλυψης του χρόνου βουρτσίσματος, τον μέσο όρο κ.ο.κ.
  • Προτείνουμε να κινείτε την κεφαλή καθαρισμού απαλά όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας για καλύτερα αποτελέσματα. Η οδοντόβουρτσα θα σας υπενθυμίζει να μετακινείστε σε άλλη περιοχή κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Φόρτιση:

  • Η Mi Electric Toothbrush ενσωματώνει μια κορυφαία μπαταρία ιόντων-λιθίου 700mAh, η οποία μπορεί να διαρκέσει ως και 25 ημέρες και είναι σχεδιασμένη για να φορτίζει αστραπιαία, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας πανίσχυρο καθαρισμό μεταξύ των φορτίσεων.
  • Η διάρκεια των 25 ημερών βασίζεται στον κανονικό τρόπο βουρτσίσματος για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα.
  • Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα διαθέτει μια βάση φόρτισης USB, καθιστώντας τη φόρτισή της απλή υπόθεση. Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με καλώδια, απλά τοποθετήστε την οδοντόβουρτσά σας στη βάση και βγάλτε τη με το ένα χέρι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

IPX7 Αδιάβροχη:

  • Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσά σας στο ντους, ενώ είναι εξίσου εύκολο να την ξεπλύνετε. Ο αδιάβροχος IPX7 σχεδιασμός σάς προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού δοντιών. Από την άλλη, ο κλειστός σχεδιασμός επιτρέπει τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του σώματος τη συσκευής. Το μικρό της βάρος διευκολύνει τον χειρισμό της, ενώ η εκπομπή θορύβου είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.
  • IPX7-επιπέδου αδιάβροχο standard. Προστασία ενάντια σε μικρής διάρκειας επαφή με το νερό. Η μέγιστη επαφή είναι για λιγότερο από 30 λεπτά σε βάθος μικρότερο από 1 μέτρο. Κατά τη διάρκεια του λουτρού, όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, μικρά μόρια πιθανώς να εισέλθουν στην οδοντόβουρτσα, οπότε καλό είναι να μην τη χρησιμοποιείτε στην περίπτωση αυτή.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: