Δήλωση Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Όρων & Προϋποθέσεων για την αποδοχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.mobilecorner.gr

Συλλογή Στοιχείων και Προστασία Συναλλαγών

Κανένας επισκέπτης δεν υποχρεώνεται να καταχωρήσει τα στοιχεία του κατά την διάρκεια απλής επίσκεψης στην ιστοσελίδα mobilecorner.gr.
Ζητείται καταχώρηση στοιχείων μόνο την περίπτωση που αυτά χρησιμεύουν για την διεκπεραίωση παραγγελιών και εν γένει υπηρεσιών που αιτείται ο πελάτης.

Το mobilecorner.gr αποθηκεύει για αποκλειστική χρήστη της διεκπεραίωσης της εκάστοτε παραγγελίας το user name, το Ονοματεπώνυμο, email, Ταχυδρομική Διεύθυνση, τηλεφωνικό αριθμό επαφής και ενδεχομένως να αναγκαία στοιχεία για την έκδοση Τιμολογίων. Το password δεν είναι προσβάσιμο ούτε στους διαχειριστές. Σε περίπτωση απώλειας θα πρέπει να εκδοθεί νέο προσωρινό το οποίο αποστέλλεται από το σύστημα απεθείας στο email του χρήστη και με την σειρά του ο χρήστης θα πρέπει να το αλλάξει με ένα της επιλογής του.

Το mobilecorner.gr δεν αποθηκεύει, ημερομηνίες γεννήσεως, αριθμούς πιστωτικών καρτών, αριθμούς Pin καρτών, ή άλλα ευαίσθητα στοιχεία εν γένει.

Η καταχώρηση των στοιχείων γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet).

Ο πελάτης/χρήστης της ισοτσελίδας μας έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του και για την ενημέρωση /συντήρηση των στοιχείων και να να ενημρώνεται περί των καταστασεων των παραγγελιών του.

Το mobilecorner.gr ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ αποκαλύπτει, δημοσιεύει, παραχωρεί, ενοικιάζει, δανείζει ή ανταλλάσσει τα στοιχεία των πελατών του. Αυτά παραμένουν φυλαγμένα και πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές.

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης. Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR. 

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο [αναφορά όλων των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγετε, πχ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, email, κτλ.] σας σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας. 

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Cookies

Το Mobilecorner.gr χρησιμοποιεί cookies για μια καλύτερη και πιο εύκολη λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον υπολογιστή κάθε χρήστη, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες να λειτουργούν ομαλά και γρήγορα, να μπορούν να καταγράφονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτές, όπως και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους υπολογιστές και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από την ιστοσελίδα μας, αυτά διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το Mobilecorner.gr και γίνεται χρήση μόνο των αναγκαιων για την ορθή λειρουργία της ιστοσελίδας.

- Μπορείτε σβήσετε ή να ρυθμίσετε μέσα από τον browser σας .

- Για το πως λειτουγούν τα cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ www.allaboutcookies.org

Aξιολόγηση της εμπειρίας σας μέσω το zevioo by zampple

Ο ρόλος μας δεν είναι να μεταφέρουμε απλά προϊόντα, αλλά να σας προσφέρουμε εξαιρετικές

αγοραστικές εμπειρίες, κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε συμβατική μας

υποχρέωση την απόλυτη ικανοποίησή σας, την οποία μετράμε κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια αγορά

από το κατάστημά μας. Προκειμένου αυτό να γίνεται συστηματικά, αντικειμενικά και με απόλυτο

σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας, συνεργαζόμαστε με την εταιρία Zampple Hellas Α.Ε., εφεξής “zampple”,

μια ανεξάρτητη εταιρία έρευνας αγοράς, μέσω της υπηρεσίας zevioo.

Τα στοιχεία που παρέχουμε στο zampple περιορίζονται στο μικρό σας όνομα, το αρχικό γράμμα του

επιθέτου σας, το email σας και τον ταχ. κώδικα της περιοχής σας για στατιστικούς λόγους, σε συνδυασμό

με τις πληροφορίες της παραγγελίας σας. Το zampple από την πλευρά του συλλέγει και επεξεργάζεται

την άποψή σας σχετικά με την εμπειρία σας από το κατάστημά μας, χρησιμοποιώντας διάφορες

τεχνολογίες και διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των πληροφοριών σας και την

προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή

πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτη επεξεργασία. Το zampple δεν επεξεργάζεται προσωπικά

δεδομένα ατόμων κάτω των 16 χρόνων, οπότε εάν είστε κάτω από 16 παρακαλούμε πολύ να μας το

δηλώσετε ή να απέχετε της υπηρεσίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το zampple, αποθηκεύονται για δύο (2) έτη, ώστε να

τύχουν επεξεργασίας. Στη συνέχεια, αφαιρούνται όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι προσδιοριστικά της

ταυτότητάς σας, ώστε να παραμείνουν διαθέσιμες πληροφορίες για στατιστική ανάλυση χωρίς να

υπάρχει σύνδεση με εσάς. Για να τα διατηρήσετε διαθέσιμα, προκειμένου να λαμβάνετε εξατομικευμένες

υπηρεσίες, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνέναισή σας, πραγματοποιώντας εκ νέου αγορά από το

κατάστημά μας μέσα σε αυτό το διάστημα. Έπειτα από κάθε σας αξιολόγηση, το zampple αναλύει τις

προτιμήσεις σας και τις συγκρίνει με αυτές των υπολοίπων πελατών μας προκειμένου να δημιουργήσει

εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων για εσάς, τις οποίες σας παρουσιάζει αμέσως μετά την

ολοκλήρωση της αξιολόγησής σας, στην ιστοσελίδα ολοκλήρωσης ή μέσω email.

Σας υποσχόμαστε ότι το zampple δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιονδήποτε λόγο πέραν των

αξιολογήσεων, εκτός εάν εσείς δηλώσετε ότι το επιθυμείτε. Η αξιολόγηση της εμπειρίας σας, αφού

επεξεργασθεί και αφαιρεθεί κάθε στοιχείο που είναι προσδιοριστικό της ταυτότητάς σας, δύναται να

εμφανισθεί στον ιστότοπό μας, ώστε να βοηθήσει άλλους καταναλωτές. Ενδέχεται επίσης να έρθουμε σε

επαφή μαζί σας, μέσω της υπηρεσίας του zevioo, ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με την αξιολόγησή

σας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και συνεπώς την ικανοποίησή σας.

Το zampple δεσμεύεται επίσης ότι δεν θα διαθέσει προς πώληση, ή άλλως διαβιβάσει, ή δημοσιοποιήσει

προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, η οποία πάντως θα υπάρχει δυνατότητα να δίνεται,

αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωσή σας.

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας

αφορούν, ή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχετε δικαίωμα υποβολής

αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα ή

περιορισμό της επεξεργασίας που σας αφορά, καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία

και καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα ή την οριστική

διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας που αφορούν την

υπηρεσία zevioo by zampple, μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ή απευθείας στο zampple στην

ηλεκτρονική διεύθυνση contact@zevioo.com.

Όλα τα στοιχεία της υπηρεσίας του zevioo by zampple συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι

περιοριστικά κειμένων, διατυπώσεων και έγγραφου υλικού, των κριτικών και των οποιασδήποτε μορφής

γραπτών κειμένων των επισκεπτών ή πελατών των συνεργαζόμενων καταστημάτων, αποτελεί

αντικείμενο πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας που ανήκει στo zampple ή τρίτους, στους οποίους

έχει παραχωρήσει το δικαίωμα χρήσης ή εκμετάλλευσης. Με τη χρήση της υπηρεσίας, παραχωρείτε στο

zampple την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση των αξιολογήσεών σας, καθώς και κάθε άλλου

στοιχείου οιασδήποτε μορφής που εμπεριέχεται σε αυτές. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή,

αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, αποστολή, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση

(«download»), μετάφραση και τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή κατά ένα τμήμα, καθώς

και κάθε εν γένει προσβολή των δικαιωμάτων βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας του zampple,

χωρίς την ρητή προηγούμενη συναίνεσή του.