Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800 Silver EU Μεγαλύτερη προβολή

Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800 Silver EU

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Τιμή στο κατάστημα
289,12 €

278,00 €


Samsung Galaxy Watch

Μείνετε συνδεδεμένοι περισσότερο χρόνο. Τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch και η φυσική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού σε ένα μοναδικό συνδυασμό. Το Galaxy Watch σάς συνδέει με τον κόσμο γύρω σας.
 
Ο νέος ορισμός της αυθεντικότητας
Συνδυάστε το Galaxy Watch με τον τρόπο ζωής σας με την αυθεντικότητα που φαίνεται μέσα από μια ποικιλία από καντράν και με εφέ βάθους και φωτισμού. Ένα στρογγυλό καντράν, η σκιά του δείκτη και ο ήχος του χτύπου δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού ρολογιού.
 
Το ρολόι σας, η επιλογή σας
Εκφραστείτε με το δικό σας Galaxy Watch. Επιλέξτε μοντέλο με Bluetooth ή αυτόνομο LTE και μέγεθος οθόνης 42mm (Μαύρο (Midnight Black), Χρυσό (Rose Gold) ή 46mm (Ασημί)). Στη συνέχεια, προσθέστε ένα εξατομικευόμενο καντράν για να ταιρίαζει στο δικό σας τρόπο ζωής.
 
Πάντα ενεργοποιημένο, συνεχώς
Mε την λειτουργία Always On Watch, δεν χρειάζεται να πατήσετε κουμπί ή να γυρίσετε τη στεφάνη για να δείτε την ώρα. Ρυθμίστε την οθόνη sAMOLED να είναι πάντα ενεργή, επιτρέποντάς σας να δείτε την ώρα, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.
 *Η χρήση της λειτουργίας Always On ενδέχεται να αυξήσει την κατανάλωση της μπαταρίας.
 
Τώρα παίρνετε μαζί την αγαπημένη σας μουσική
Με την έκδοση LTE του Galaxy Watch, παίρνετε μαζί την μουσική σας όπου κι αν πάτε. Κάνοντας streaming της μουσικής σας online και συνδέοντας τα ασύρματα ακουστικά σάς απαλλάσσεστε από την ανάγκη να μεταφέρετε το τηλέφωνο μαζί σας όταν βγαίνετε έξω για τζόκινγκ.

*Το streaming της μουσικής ενδέχεται να αυξήσει την κατανάλωση της μπαταρίας και να οδηγήσει σε επιπλέον χρέωση δεδομένων ανάλογα με το πρόγραμμα δεδομένων σας.*Τα ασύρματα ακουστικά πωλούνται ξεχωριστά.

 
 
Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
Αφήστε τον φορτιστή σας να ξεκουραστεί μερικές νύχτες. Καθώς διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση, το Galaxy Watch μπορεί να διαχειριστεί κλήσεις, μουσική και πολλά άλλα με μπαταρία που φτιάχτηκε να διαρκεί.

*Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα κλήσεων και μηνυμάτων, το συνολικό αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.
 
Παρακολουθήστε την πρόοδό σας
Ο προσωπικός σας προπονητής, το Galaxy Watch σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε περισσότερη άσκηση με λιγότερο προγραμματισμό. Το ρολόι σας μπορεί να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό σας και να παρακολουθήσει έξι δραστηριότητες όταν ασκείστε. Επιλέξτε περισσότερα για να μετρήσετε έως 39+ τύπους δραστηριοτήτων και ακόμη περισσότερες, καθώς τις εναλλασετε.
*Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής άσκησης και ευεξίας. *Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Watch, απαιτείται εγγραφή και σύζευξη με το συμβατό smartphone σας. *Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
 
Εργαλεία παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης
Με το Samsung Health, μπορείτε να επεκτείνετε τις υπάρχουσες λειτουργίες του Galaxy Watch για να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την φυσική σας κατάσταση με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού ρυθμού και των θερμίδων.
 
Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής
Μάθετε για τη νύχτα σας για να νιώσετε καλύτερα την επόμενη μέρα. Το Galaxy Watch παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, δημιουργώντας ένα αρχείο καταγραφής που περιλαμβάνει τα 4 στάδια ύπνου. Παρακολουθεί επίσης τα επίπεδα του στρες για να σας βοηθήσει με τη μείωσή του μέσω καθοδηγούμενης αναπνοής.
 
Η μέρα σας με μια ματιά
Το Galaxy Watch ξυπνάει μαζί σας και σας βοηθά να παραμείνετε εντός προγράμματος. Το καντράν My Day εμφανίζει τα προγράμματά σας για τις επόμενες 10 ώρες, συνοψίζοντάς τα με μία ματιά.
 
Εφαρμογές σε αφθονία
Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για το Galaxy Watch για αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με ένα μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό παρόχων περιεχομένου, υπάρχουν πολλές εκεί έξω για να διαλέξετε.
 
Σχεδιάστε την πορεία σας για αυτά που θα ακολουθήσουν
Το Galaxy Watch συνοδεύεται από GPS για να ξέρετε πού βρίσκεστε και πού πηγαίνετε. Σε αυτό προστίθεται ενσωματωμένος υψομετρητής και βαρόμετρο όταν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την πεπατημένη.
 
Σχεδιασμένο για να αντέξει
Φορέστε το Galaxy Watch σας έξω στη βροχή ή σε άλλες δύσκολες συνθήκες. Καθώς είναι 5 ATM ανθεκτικό στο νερό και διαθέτει ανθεκτικότητα υψηλού επιπέδου** σας επιτρέπουν περισσότερες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, αντέχοντας σε δύσκολες συνθήκες.
 
Η φόρτιση απλοποιείται
Η φόρτιση του Galaxy Watch είναι πανεύκολη. Τοποθετήστε το στην ασύρματη βάση φόρτισης και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά από μόνη της.
 
Μείνετε συνδεδεμένοι με τις συσκευές IoT
Με βάση τα πρότυπα ύπνου και δραστηριότητας, το Galaxy Watch ελέγχει τις συσκευές σας για να απλοποιήσει τη ζωή σας. Η λειτουργία Home IoT σάς επιτρέπει να ελέγχετε άλλες συσκευές όπως τη τηλεόραση, την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ και το κλιματιστικό. Χρησιμοποιήστε ένα εξατομικευμένο σύνολο εντολών για να εκτελέσετε ταυτόχρονα πολλαπλές ενέργειες.

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 Black LYYX01ZM

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 Black LYYX01ZM

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: