Honor GS Pro 48mm (Charcoal Black) (KANON-B19S) Μεγαλύτερη προβολή

Honor GS Pro 48mm (Charcoal Black) (KANON-B19S)

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

158,79 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Alert me when price drops

Με οθόνη 1,39” AMOLED και ανάλυση 454x454 pixels, διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών, πιστοποίηση προστασίας MIL-STD-810G για να αντέχει σε δύσκολα περιβάλλοντα, περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφή δεδομένων, GPS υψηλής ακρίβειας, 24/7 παρακολούθηση ύπνου και επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος (SpO2).

Μαζί σου σε κάθε περιπέτεια

Το στιβαρό HONOR Watch GS Pro είναι κατασκευασμένο με μηχανική ακρίβεια, για να επιβιώσει ακόμη και τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα. Με οθόνη 1,39” AMOLED και ανάλυση 454x454 pixels (326 PPI), είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε «extreme» καταστάσεις, υποστηρίζοντας περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφής δεδομένων όπως ορειβασία, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Εξαιρετική αντοχή

Το HONOR Watch GS Pro συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές 14 διαφορετικών δοκιμών MIL-STD-810G, αποδεικνύοντας ότι είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία, υψόμετρο, ψεκασμό αλατιού (salt fog), άμμο και υγρά, καθώς και έντονες δονήσεις (η παρατεταμένη έκθεση δεν προτείνεται, καθώς ενδέχεται να προκαλέσει φθορά στη συσκευή).

Εξατομικευμένα Watch Faces

Προσαρμόστε το HONOR Watch GS Pro στο στυλ σου, μέσα από το Huawei Health app και διαμόρφωσε την εμφάνισή του ρολογιού, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε σου περιπέτεια (το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται στο iOS).

Mπαταρία έως και 25 ημέρες

​Κέρδισε περισσότερα από την απόδοσή σου όλο το 24ωρο

Η μπαταρία του HONOR Watch GS Pro μπορεί να αντέξει έως και 25 ημέρες (Typical Usage Scenario). Ακόμα και με τη λειτουργία GPS σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί να σας προσφέρει αυτονομία για έως και 100 ώρες (σε συγκεκριμένα modes, όπως hiking, mountain hiking ή trail running). Οι λάτρεις της περιπέτειας δεν χρειάζεται να ανησυχούν πλέον για τη μπαταρία του, καθώς εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον.

Συστήματα διπλού δορυφορικού εντοπισμού

Βρίσκει το δρόμο του

Με τα συστήματα διπλού δορυφορικού εντοπισμού, το HONOR Watch GS Pro καταγράφει με ακρίβεια την ταχύτητα και τη διαδρομή σας όταν τρέχετε, περπατάτε ή κάνετε ποδήλατο. Ο υψομετρητής παρακολουθεί ακόμη και το ύψος σας κατά τη διάρκεια πεζοπορίας και αναρρίχησης. Παράλληλα, σας παρέχει πληροφορίες για την ανατολή και τη δύση του ηλίου, την παλίρροια, ακόμα και τις απότομες εναλλαγές του καιρού. Δεν έχετε παρά να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Route Back και να πάρετε το δρόμο της επιστροφής.

Ο προσωπικός σου Skiing Coach

Τα διαφορετικά Multi-skiing Μodes παρακολουθούν ένα τεράστιο φάσμα λεπτομερών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαδρομών, της απόστασης, του χρόνου διαδρομής, της μέγιστης ταχύτητας, της μέγιστης απόκλισης, της κάθετης ανάβασης και της καθόδου, του υψομέτρου, του καρδιακού ρυθμού και των θερμίδων που καις. Πλέον, μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς πόση πρόοδο έχετε σημειώσει.

100+ Workout Modes

Ότι είδος αθλητή κι αν είστε, όποιο σπορ και αν σας αρέσει, το HONOR Watch GS Pro έχει κάτι για εσάς, αφού διαθέτει συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης (Workout Modes) και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης που σας βοηθούν να παραμείνετε ενεργοί και αφοσιωμένοι.

Ολοκληρωμένη εικόνα 24/7

Το HONOR Watch GS Pro διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας σας, από παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7, παρακολούθηση ύπνου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ακόμη και επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος (SpO2), ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε πώς προσαρμόζεται το σώμα σας κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή σε μεγάλα υψόμετρα.

Απολαύστε τη μουσική

Ελέγξτε την αναπαραγωγή μουσικής των αγαπημένων σου μελωδιών απευθείας από τον καρπό σου. Το HONOR Watch GS Pro αποθηκεύει έως και 500 τραγούδια για να σας συντροφεύουν στις πιο συναρπαστικές σας εμπειρίες (απαιτείται Huawei Music έκδοση 12.11.7.X ή νεότερη, ο συνολικός εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 4GB, μόνο 2GB από αυτά είναι διαθέσιμα για αποθήκευση μουσικής εκτός σύνδεσης).

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: